Vyskúšali sme recept Miši Pártlovej, ktorá nám na základe našej "Grilovacej výzvy" napísala ako pripravuje svoj dip, ktorý si dáva na domáci hamburger. Podľa Miši sa hodí aj ku grilovanému mäsu a rybám. My sme zistili, že perfektne chutí aj k čerstvej alebo grilovanej zelenine.
Ingrediencie
- 1 červenú cibuľku
- 1 strúčik cesnaku
- 1 kyslú smotanu alebo biely smotanový jogurt
- soľ
- čerstvé mleté korenie
Postup
1. Cibuľu nakrájajte na kocky a na panvici na masle opečte. Pridajte prelisovaný cesnak, soľ, čerstvé mleté korenie.
2. Nechajte vychladnúť a zmiešajte so smotanou alebo jogurtom a super dip je hotový.
Miša nám napísala: "kludne ho spravím aj deň vopred a je ešte lepší", takže neváhajte a vyskúšajte tiež.