Smotanový dip s pečenou červenou cibuľkou

06. februára 2022
Smotanový dip s pečenou červenou cibuľkou
Vyskúšali sme recept Miši Pártlovej, ktorá nám na základe našej "Grilovacej výzvy" napísala ako pripravuje svoj dip, ktorý si dáva na domáci hamburger. Podľa Miši sa hodí aj ku grilovanému mäsu a rybám. My sme zistili, že perfektne chutí aj k čerstvej alebo grilovanej zelenine.

Ingrediencie

  • 1 červenú cibuľku
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 kyslú smotanu alebo biely smotanový jogurt
  • soľ
  • čerstvé mleté korenie

Postup

1. Cibuľu nakrájajte na kocky a na panvici na masle opečte. Pridajte prelisovaný cesnak, soľ, čerstvé mleté korenie.

2. Nechajte vychladnúť a zmiešajte so smotanou alebo jogurtom a super dip je hotový.

Miša nám napísala: "kludne ho spravím aj deň vopred a je ešte lepší", takže neváhajte a vyskúšajte tiež.

SÚVISIACE A ODPORÚČANÉ PRODUKTY