Ken Hom
Wok panvica Excellence, nepriľnavý povrch, 31 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 1,25 kg |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Indukčný ohrev | áno |
Umývačka riadu | nie |
Nepriľnavý povrch | áno |
Popis
Wok panvica od majstra ázijskej kuchyne z rady Excellence, predstavujúca úplnú špičku vo svojej triede. Vhodná na všetky zdroje ohrevu. Vyrobená z ľahkej uhlíkovej ocele 1,5 mm hrubej, s trojvrstvovým nepriľnavým povrchom, ktorý sa rýchlejšie rozohreje, udržiava konštantnú teplotu a pracuje s menším množstvom oleja. Kovové oko na konci fenolickej rukoväte garantuje pohodlné a bezpečné zavesenie. Panvica je vhodná na prípravu jedla pre 3-4 osoby, disponuje aj pomocným fenolickým uchom a je ju možné umývať tiež v umývačke riadu.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Ken Hom Excellence wok panvica s nepriľnavým povrchom, priemer 31cm
Wok panvica pre zdravé a rýchle varenie, vhodná na každý zdroj ohrevu, teda aj na varenie na indukcii. Čierny trojvrstvový nepriľnavý povrch Eclipse bol špeciálne navrhnutý na smaženie pri vysokých teplotách s menším množstvom oleja. Je nielen užívateľsky veľmi príjemný, pretože sa ľahko umýva, ale navyše tiež značne odolný proti poškrabaniu, takže umožňuje používať aj kovové náčinie. Vysoko kvalitný je aj vonkajší čierny povlak, ktorý je oderuvzdorný a zaručuje tak dlhodobé bezproblémove používanie. Panvica je dvoma nitmi spojená s príjemne dlhou, čiernou, fenolickou, teda vysoko tepelne odolnou rukoväťou zo špeciálneho plastu a disponuje tiež rovnako zhotoveným pomocným uchom, umožňujúcim veľmi ľahkú manipuláciu aj s plnou panvicou. Pohodlne v nej tak pripravíte jedlo pre 3-4 osoby.
Rada Excellence reprezentuje to najlepšie, čo si u mňa môžete kúpiť. Nepriľnavý povrch je vynikajúci, rýchlejšie sa zahrieva a spotrebujete menej oleja. Príprava jedla technikou stir-fry ešte nikdy nebola jednoduchšia! Túto panvicu proste milujem a verím, že budete aj vy.
Ken Hom
Stir-fry je čínská kulinárska technika, pri ktorej sú ingredienncie vo woku smažené v malom množstve veľmi horúceho oleja za stáleho miešania. Táto technika sa v posledných storočiach rozšírila do zvyšnej časti Ázie a sveta.
Ken Hom wok = svetová špička pre autentickú prípravu čínskej a ázijskej kuchyne
Panvica wok rady Excellence je navrhnutá tak, aby vám umožnila rýchlu, ľahkú a zdravú prípravu obľúbených jedál ázijskej kuchyne. Vynikajúci nepriľnavý povlak zaručuje, že sa tento wok rýchlejšie zahreje, udržuje potrebnú vysokú teplotu aj pri nižšom stupni nastavenom na platničke a navyše spotrebujete menej oleja. Perfektné kuchynské vybavenie na každodenné použitie na prípravu jedál technikou stir-fry z nej robí tiež:
- ľahkosť – kostru tvorí uhlíková oceľ s hrúbkou 1,5 mm
- stabilnosť – plochá základňa, pevne sedí na všetkých typoch ohrevu
- nepriľnavosť – 3 vrstvový, oderuvzdorný neprilľnavý povrch
- vysoká odolnosť – možno používať aj kovové kuchynské náčinie
- bezpečnosť – fenolická rukoväť s minimálnou tepelnou vodivosťou, pomocné ucho
- ľahká údržba – možné používať aj umývačku riadu
- skladnosť– veľké kovové oko na zavesenie
- praktickosť – vhodná na všetky typy ohrevu, vrátane indukcie
Technické špecifikácie:
- priemer: 31 cm
- dĺžka: 56 cm
- hĺbka: 12 cm
- váha: 1,25 kg
Odporúčania pri údržbe:
Pokiaľ umývate panvicu v umývačke, po dokončení cyklu ju vyberte a do sucha vytrite mäkkou utierkou. Pri ručnom umývaní nepoužívajte silno abrazívne prostriedky ani drôtenku, prichytené zvyšky jedla nechajte odmočiť. Raz za nejaký čas potrite vnútorný povrch panvice olejom. Pokiaľ chcete predĺžovať životnosť nepriľnavého povrchu, používajte radšej drevené alebo silikónové náčinie.
Veľa ľudí sa ma pýta, čo v kuchyni najviac používam. Moja odpoveď je vždy rovnaká – je to panvica wok. Pretože to je to jediné, čo skutočne potrebujete.
Ken Hom
Fenomén Ken Hom – takmer 40 rokov na ázijskej vlne
Zapálený propagátor čínskej a ázijskej kuchyne aj kultúry, špičkový kuchár, úspešný kuchár, autor 37 kuchárok preložených do mnohých jazykov, televízna hviezda s vlastným programom, nositeľ Rady britského impéria (OBE) za služby kulinárskeho umenia, milovník vína a japonskej whisky, futbalový fanúšik Manchestru United, pokorný a milujúci syn hrdý na svoju matku a svoje korene...to všetko je Ken Hom, zakladateľ značky pýšiaci sa jeho menom.
Ken Hom – spojenie švajčiarskej precíznosti a kvality s kúzlom ázijskej kuchyne
Prvá panvica s názvom Ken Hom Hot Wok bola uvedená na trh v roku 1986, išlo o prvú wok na svete, ktorá mala rozrezané dno tak, aby sedela nielen na otvorenom ohni, ale napríklad aj na elektrických platničkách. Prvenstvo mali Ken Hom Wok panvice tiež v tom, že sa začali predávať aj v bežných obchodoch na hlavných triedach, nielen na špeciálkach. O 12 rokov neskôr malo napríklad už 10 % domácnosti vo Veľkej Británii niektorý z produktov, nesúci meno Ken Hom. Do dnešného dňa sa predalo do 59 krajín sveta viac ako 8 miliónov kusov výrobkov, nesúcich meno Ken Hom.
Kenova spolupráca na výrobe panvice s DKB Household, dcérskou spoločnosťou švajčiarskeho holdingu Diethelm Keller Group, nepretržite trvá viac ako 30 rokov, od roku uvedenia prvej panvice na trh. Táto celosvetovo pôsobiaca holdingoová spoločnosť je spravovaná už štvrtou generáciou zakladajúcej rodiny a je lídrom na svetovom trhu domácich potrieb.
Ken Hom wok panvicu, nesúcu jeho meno, samozrejme používa a každý "svoj" nový výrobok tiež osobne veľmi starostlivo testuje, kým je vypustená na trh. Vie totiž veľmi dobre, ako je dôležité pri stir-fry varení pracovať s kvalitným nádobím a príslušenstvom, pretože aj to ovplyvní chuť pripravovaného jedla. Aj preto panvica ani ďalšie doplnky nesúce jeho meno Ken Hom svojich užívateľov nikdy nesklamú.
Správny kuchár nemôže variť čínske jedlá bez dobrej wok panvice, hovorí vo svojich programoch Ken Hom, svetovo uznávaný odborník na autentickú čínsku a ázijskú kuchyňu. Ken Hom wok nepriľnavé panvice rady Excellence sú skutočne tým najlepším, čo si môžete zaobstarať.
Zaujíma vás príbeh majstra ázijskej kuchyne a jeho značky Ken Hom? Kde sa vzal a jak žije teraz? Viac sa dočítate v článku na našom blogu tu.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. novembra 2024
Radšej varí, ako pečie
09. októbra 2024
Pikantné tekvicové chutney
25. septembra 2024