Ballarini
Ferrara Nízky kastról, 24 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 38,4 × 38,4 × 38,4 cm |
Hmotnosť | 0,94 kg |
Priemer | 24 |
Nepriľnavý povrch | áno |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Indukčný ohrev | áno |
Umývačka riadu | áno |
Popis
Vyskúšajte hlbokú panvicu s jedinečným nepriľnavým povrchom od talianskeho výrobcu Ballarini z kolekcie Ferrara.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Ak hľadáte nepriľnavú hlbokú panvicu ideálnu pre prípravu nielen dusených pokrmov. Ale ak aj radi a často pohostíte väčšiu návštevu restovanou zeleninou alebo mäsom, bude pre Vás hlboká panvica z kolekcie Ferrara ako stvorená. Nielenže má nepriľnavý povrch ale je tiež vhodná na indukčné platne.
Výber medzi rozmermi 24 a 28 cm.
Talianske panvice Ballarini nie sú len dizajnovým skvostom do vašej kuchyne, ale vďaka talianskej precíznosti sú navyše vysoko kvalitné. Nepriľnavé panvice z kolekcie Ferrara sú hliníkové so žulovým dekorom, kde sa hliníkový plát pod vysokým tlakom formuje do požadovaného tvaru. Kvalitné nepriľnavé panvice Ferrara sú ideálnym spoločníkom pri smažení vajec, restovani zeleniny, placiek alebo palaciniek.
indukcia
Dvojité dno panvice má tiež svoj účel. Oceľová a hliníková vrstva s priehlbinami zaručuje nielen rýchlejšiu absorpciu tepla, ale vďaka nej sú tieto panvice vhodné aj na indukciu.
povrch
Nepriľnavý, veľmi odolný povrch Granitium Extreme sa skladá z 5 vrstiev, ktoré sú posilnené keramickými časticami, ktoré sú odolné voči vysokým teplotám pri varení bez tekutín (grilovanie až 250 ° C). Granitium Extreme neobsahuje PFOA a navyše je odolný voči kovovému riadu.
Rukoväť-thermopoint
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je tepelne izolovaná, takže pri jej uchopení je nielen do ruky príjemná ale aj bezpečná. Naviac je tiež vybavená patentovaným Termobodom, ktorý vás svojím sfarbením upozorňuje na správne rozohriatu panvicu.
- odporúčame ručné umývanie
- nepriľnavá panvica vhodná na indukciu
- neobsahuje PFOA
- vysoká odolnosť
- záruka na výrobné vady 5 rokov
- žulový dekor
- thermopoint
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
04. januára 2025
Talianske rizoto s krevetami alebo slávkami a citrónom
19. novembra 2024
Radšej varí, ako pečie
09. októbra 2024