Andrée Jardin
Drevená kefa na zeleninu, 12 cm, buk
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,2 kg |
Materiál rukoväti | drevo |
Popis
Kartáček na čištění zeleniny od Andrée Jardin je vyrobený ze 100% přírodních materiálů. Z ošetřeného bukového a jasanového dřeva, vlákna jsou pak rostlinná (tampico, bassin). Různá tvrdost vláken pro důkladné očištění kořenové zeleniny i jemné očištění rajčat.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Koniec lúpania, kefa namiesto škrabky!
Šupky z koreňovej, ale aj inej zeleniny, obsahujú najviac vitamínov, minerálov a vlákniny, preto je lepšie, ale aj rýchlejšie, zeleninu dôkladne očistiť namiesto lúpania.
Zaoblená rukoväť kefky je vyrobená z bukového dreva napusteného včelím voskom (svetlá kefa) a z tepelne ošetreného jaseňového dreva (tmavá kefa). Vďaka včeliemu vosku a tepelnému ošetreniu rukoväť kefy odoláva aj vlhkému prostrediu pri kuchynskom dreze. Má ideálnu veľkosť, takže dobre padne do ruky a môžete ju aj zavesiť, aby bola vždy po ruke.
Vlákna kefky majú rozdielnu tvrdosť. Na jednej strane kefky sú tvrdšie vlákna, s ktorými ľahko očistíte zemiaky a koreňovú zeleninu. Na druhej strane kefy sú mäkšie vlákna, s ktorými očistíte aj mäkšiu zeleninu, ako sú paradajky a papriky.
Udržateľná ručná výroba, drevo a rastlinné vlákna namiesto plastov
Ručne vyrobená kefa je osadená rastlinnými vláknami. Hrubšia časť kefky má vlákna zo zmesi vlákien tampico a bassin. Mäkšia časť z vlákien tampico, získavaných z agáve.
Bukové aj jaseňové drevo z okolia Nantes pochádza z udržateľne obhospodárovaných francoúzskych lesov.
Spojenie tradičného remesla výroby kief, udržateľných prírodných materiálov s moderním chic designom To je DNA André Jardin.
- Bukové drevo ošetrené včelím voskom / tepelne ošetrené jaseňové drevo, prírodné rastlinné vlákna: tampica a bassin
- Rozmery: 12 x 4,5 x 5 cm
- Vyrobené vo Francúzsku
Krásu aj bežným veciam
Z kefky na zeleninu dýcha francúzsky cit pre eleganciu. Zdanlivo jednoduchý, ale napriek tomu však dokonale premyslený design a poctivá ručná remeselná výroba v spojení s drevokresbou bukového a jaseňového dreva jej dodáva nádych čias minulých. Čias menej hektických, kedy aj na detailoch záležalo. Tak ako na každom detaile záleží skúseným francúzskym remeselníkom pri výrobe bežných predmetov, ako sú zmetáčiky, lopatky, metly, a kefy, ktoré si ale aj dnes zaslúžia istú osobitosť a jedinečnosť.
Týchto pomocníkov nemusíte schovávať do skinky, či komory, môžete ich hrdo vystaviť aj keď nie sú len na ozdobu.
Tipy na používanie
Aby ste predĺžili životnosť, odporúčame kefku raz za čas umyť octovou alebo mydlovou vodou a potom opláchnuť a nechať vyschnúť pri izbovej teplote.
Späť k tradičnej výrobe aj tradičným materiálom. Dajte plastom zbohom!
V malej rodinnej manufaktúre Andrée Jardin vo francúzskom Nantes znovu oživili tradíciu francúzkeho remesla výroby kief a obnovili tradičnú ručnú výrobu podľa storočia osvedčených postupov s využitím prírodných materiálov. V prípade kefky na zeleninu ide o rastlinné vlákna a bukové drevo a jaseňové okolia Nantes.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
06. novembra 2024
Talianske cestoviny ako kráľovné každej kuchyne
20. októbra 2024
Grécky šalát podľa Adriany Žiačkovej
20. septembra 2024
Domáca zmrzlina podľa Daniela Pašku
17. septembra 2024