Pepperfield
Darčeková súprava škandinávskych mlynčekov na korenie Kampot (50 g) a morskou soľou (120 g)
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 7 × 17 × 26 cm |
Hmotnosť | 1,5 kg |
Materiál | drevo |
Elektrické | nie |
Popis
Luxusná darčeková súprava dvoch elegantných drevených mlynčekov v škandinávskom štýle doplnená prvotriednym čiernym kampotským korením a ručne zbieranou morskou soľou z kambodžských salin. Celá sada je zabalená v kartónovom boxe z recyklovaných materiálov. Kvalitné prevedenie, ekologické balenie a luxusná chuť korenia sú jasnou známkou kvality a udržateľnosti, ktorú .pepper..field® podporuje.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Darčeková súprava .pepper..field® Škandinávske mlynčeky s Kampotským korením (50g) a morskou soľou (120g)
Darčeková sada dvoch škandinávskych mlynčekov, kampotského čierneho korenia a morskej soli je ideálna kombinácia na každodenné použitie v kuchyni.
Špeciálne mlynčeky od značky .pepper..field® sú spojením nadčasového designu, absolútnej precíznosti mlecieho mechanizmu a kvalitného prevedenia. Jednoduchý a premyslený mlynček v kónickom tvare, ktorý je vysoký 17 cm, výborne padne do ruky. Prevedenie v tmavom orechu s originálnou kresbou bude ozdobou kuchyne.
Mlecí mechanizmus CrushGrind® ponúka až 14 stupňov hrubosti mletia a záruku 25 rokov. Nastavenie hrubosti mletia ovplyvňuje u korenia jeho výslednú chuť. Čím menšie fragmenty, tým bude ostrejšia chuť korenia. Väčšie fragmenty dajú vyniknúť exotickým tónom tohto korenia.
Odporúčame aby zrnká korenia boli do mlynčeku nasypané cez lyžicu či lievik. Mlynček je potrebné pravidelne čistiť, aby odovzdával čo najlepšiu prácu. na čistenie postačí len handrička, kefka, prípadne kvapka olivového oleja. Nikdy nepoužívajte vodu či chemické prípravky. Mlynček vždy držte ďalej od drezu a buďte obozretní s jeho obsluhou nad parou.
Ako chutí korenie?
Korenie je nenahraditeľnou súčasťou každej kuchyne a kampotské korenie je celosvetovo považované za to najkvalitnejšie. Chuť čierneho korenia je ostrá, drevitá a zvýrazní chuť každého jedla. Aj keď sa jeho použitie uplatní v širokej škále pokrmov, výborne dochutí červené mäso, polievky, omáčky a cestoviny. S červeným korením je možné experimentovať najmä v studenej kuchyni, zvýrazní chuť zeleninových šalátov, sladkých dezertov a miešaných drinkov. Svoje uplatnenie nájde aj pri ľahkých jedlách – rizoto, polievky, ryby a hydinové mäso. Biele korenie je synonymom jemnosti a elegancie. Výborne sa hodí do šalátov, krémových polievok a omáčok. Veľmi dobre si rozumie s rizotom a cestovinami a dodá príjemnú bodku pokrmom z hydinového mäsa, rýb a morských plodov. Rôzne intenzity všetkých druhov korenia dosiahnete nadrvením. Čím jemnejšie namletie, tým intenzívnejšia bude štipľavosť. Väčšie fgramenty či celé zrná pridajú pokrmu viac špecifických tónov.
.pepper..field®
Objavte jedinečnú chuť kampotského korenia, ktorý na váš stôl prináša značka .pepper..field®. Cesta po Kambodži, jedinečná chuť a túžba zlepšiť podmienky miestnych farmárov viedla majiteľa .pepper..field® k založeniu značky, ktorá v súčasnej dobe zaujíma prvenstvo v exporte kampotského korenia na svete. Punc najvyššej kvality a jedinečnej chute tohto pokladu je daný ekologickým spôsobom pestovania, prímorským podnebím a geologickými podmienkami.
Značka .pepper..field® spolupracuje s miestnYmi farmármi v súlade s fair trade podmienkami, ktoré im prinášajú adekvátnu odmenu za ich prácu. Malé rodinné farmy v oblasti Kampot, kde sa pestovanie korenia prenáša z generácie na generáciu, tak môžu ďalej pokračovať v súlade s podmienkami ekologického pestovania čierneho zlata, ako je niekedy korenie nazývané.
Kvalita korenia značky .pepper..field® bola ocenená dvoma hviezdami na Great Taste 2022, jednej z najprestížnejších gastronomických súťaží na svete. Rovnako tak značka získala ocenenie SDG’s za udržAteľný a spoločensky zodpovedný projekt. Viac o značke tu.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
06. novembra 2024
Talianske cestoviny ako kráľovné každej kuchyne
20. októbra 2024
Grécky šalát podľa Adriany Žiačkovej
20. septembra 2024
Domáca zmrzlina podľa Daniela Pašku
17. septembra 2024