Nordic Ware
Panvica na dánske šišky Ebelskiver
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 41,6 × 6 × 23,7 cm |
Hmotnosť | 0,7718 kg |
Materiál | hliník |
Nepriľnavý povrch | áno |
Indukčný ohrev | nie |
Umývačka riadu | nie |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Popis
Dánska špecialita, malé šišky Ebelskiver a 7 kúskov naraz! Do ruky príjemná ľahká panvica je vyrobená z liateho hliníka, potiahnutého nepriľnavou vrstvou bez PFOA. Ľahko a rýchlo pripravíte perfektnú teplú desiatu či dezert pre všetkých malých i veľkých maškrtníkov. Pripravujú sa nielen ako sladké šišky, kde skrytú náplň tvorí ovocie, nutela, lekvár či džem, ale aj naslano, trebárs so syrom, slaninou alebo zeleninou, zapečenými vnútri.
- Materiál panvice: liaty hliník, nepriľnavý povrch
- Materiál rukoväti: plast s vysokou izolačnou schopnosťou (fenolická rukoväť)
- Hmotnosť: 0,712 kg
- Farba: čierna
- Rozmery: Ø 23,6 cm,
- Počet šišiek: 7 x Ø 5,84 cm, výška priehlbne: 3,30 cm
- Vhodná na použitie na plynové, elektrické i sklokeramické platne
- Zdravotne neškodná
- 10 rokov záruka
Pokyny na údržbu a použitie
- Pred prvým použitím a po každom nasledujúcom umyte ručne teplou vodou so saponátom.
- Na odstránenie odolnejších usadenín testa použite mäkkú kefku a nepoužívajte drôtenky.
- Pri práci používajte drevené alebo silikónové nástroje, nikdy kovové.
- Pred každým použitím panvicu predhrejte na miernom ohni a štetcom následne vymažte jednotlivé dutinky rastlinným olejom alebo rozpusteným maslom.
- Každú zo 7 dutiniek na panvici naplňte do 3/4 pripraveným cestom. Do stredu každej šišky potom vtlačte náplň, aby bola cestom celkom prekrytá.
- Len čo sa na viditeľnej strane šišiek začnú robiť malé bublinky, sú ebelskivers zrelé na otočku, trvá to 2-3 minúty. Na otáčanie použite napríklad dve špajle, nikdy však kovové náčinie. Druhá strana sa opeká približne polovičnú dobu, teda 1-1,5 minúty.
- Správna dolka ebelskiver je súmerná a zlatá z oboch strán. Na správny postup sa môžete inšpirovať tiež videom.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
05. februára 2025
Na skok do Álp. Ako si ľahko uvariť horské špeciality z pohodlia domova?
04. januára 2025
Talianske rizoto s krevetami alebo slávkami a citrónom
19. novembra 2024